فواید نان نخوردن برای سلامتی بدن!

اگرچه ترک نان برای بسیاری از ما دشوار است، اما فواید زیادی برای سلامتی ما دارد.

به گزارش ریگانی نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، این نان عمدتاً حاوی آرد گندم است که حاوی گلوتن، شکر، نمک، مخمر، آب و گاه حاوی مواد بازدارنده کپک و اسید فیتیک است.

بنابراین، اگر از خوردن نان خودداری کنیم، می توانیم از فواید زیر برای سلامتی خود بهره مند شویم:

1_ تورم کمتر

2- جذب بهتر روی، کلسیم و آهن.

3- افزایش واضح غلظت و کاهش پراکندگی، به دلیل کاهش سرعت سوختن

کربوهیدرات ها و وابستگی بدن به چربی برای انرژی.

4- بهتر شدن خلق و خو و کاهش خشم و افسردگی به دلیل ثبات سطح قند خون و کاهش مقاومت به انسولین.

5- احساس انرژی و افزایش فعالیت.

6- کاهش علائم چندین بیماری که مهمترین آنها دیابت است.

7- سطوح پایین کلسترول LDL مضر.

8- بهبود محسوس سطح ویتامین E و ویتامین B، زیرا کربوهیدرات ها در جذب این ویتامین ها اختلال ایجاد می کنند.

9- بهبود سلامت روده و کاهش علائم حساسیت به گلوتن در صورت وجود.

10- کاهش وزن به دلیل مصرف چربی انباشته شده.

این فواید 10 تا 30 روز پس از ترک نان احساس می شود، اما به یاد داشته باشید که قبل از اینکه نان پخت را متوقف کنید، بدن شما کاملاً متفاوت از آنچه می خورید خواهد بود.

  تذکر مجدد به رئیس بازار ارز/ نهادهای مسئول برای برخورد

دیدگاهتان را بنویسید