نکاتی که باید قبل از خرید اسید اسکوربیک بدانید

اسید اسکوربیک به خاطر فرمول مولکولی C6H8O6 و حروف ال-اسکوربیک اسید، اسید اسکوربیک و ویتامین C (C) شناخته شده است. این پودر کریستالی سفید کم رنگ تا زرد با طعمی ترش، تند، مطبوع و تقریباً بی بو است. در آب محلول است و در بسیاری از میوه ها و سبزیجات از جمله پرتقال، توت فرنگی، کیوی، فلفل، کلم بروکلی، کلم و اسفناج یافت می شود.

image 1655885499 خبر اولیه

1 خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد. این آنتی اکسیدان قوی می تواند دفاع طبیعی بدن را تقویت کند.

2. کمک به مقابله با فشار خون بالا. مکمل ویتامین C به شل شدن رگ های خونی که خون را از قلب حمل می کنند کمک می کند و به کاهش سطح فشار خون کمک می کند.

3. خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد. مصرف حداقل 500 میلی گرم اسید اسکوربیک در روز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

4. سطح اسید اوریک خون را کاهش می دهد و به جلوگیری از حملات نقرس کمک می کند.

5. به جلوگیری از کمبود آهن کمک می کند. مکمل های اسید اسکوربیک می توانند به بهبود جذب آهن از غذا کمک کنند.

6. ایمنی را تقویت می کند. یکی از دلایل اصلی مصرف این مکمل ویتامین برای انسان، تقویت سیستم ایمنی است، زیرا ویتامین C در بسیاری از قسمت های سیستم ایمنی بدن نقش دارد. اسید اسکوربیک می تواند با کمک به عملکرد موثرتر گلبول های سفید، تقویت سیستم دفاعی پوست و کمک به بهبود سریع تر زخم ها، ایمنی را تقویت کند.

7. با افزایش سن از حافظه و تفکر شما محافظت می کند. مصرف زیاد اسید اسکوربیک از غذا یا مکمل ها با افزایش سن اثر محافظتی بر تفکر و حافظه دارد.

  همین الان قسمت اول سریال جیران را دانلود و تماشا کنید

نانوایی

اسید اسکوربیک در نانوایی ها به عنوان افزودنی استفاده می شود و توسط خود نانوا یا در آسیاب آرد به خمیر نان اضافه می شود.

این اسید جاذب به دلیل خواصی که دارد به افزایش ماندگاری نان کمک می کند.

نوشیدنی ها

تولید کنندگان آب میوه و سایر نوشیدنی ها از اسید اسکوربیک در محصولات خود به عنوان یک مکمل طبیعی استفاده می کنند. این اسید برای تجدید یا بهبود ارزش غذایی کلی نوشیدنی بدون تأثیر بر طعم استفاده می شود.

فرآوری میوه

هنگامی که میوه در معرض اکسیژن قرار می گیرد، فرآیند اکسیداسیون آغاز می شود که باعث قهوه ای شدن میوه می شود. استفاده از اسید اسکوربیک در این محیط ها به دلیل pH پایین، فرآیند اکسیداسیون را کند می کند. اسید اسکوربیک که به عنوان یک نگهدارنده طبیعی استفاده می شود، می تواند از تیره شدن آن جلوگیری کند، خطر کپک و سایر رشد میکروبی را کاهش دهد و در نهایت محصول را تازه نگه دارد.

گوشت

مشابه استفاده از آن در فرآوری میوه، کاربرد اصلی اسید اسکوربیک در محیط های گوشتی جلوگیری از اکسیداسیون است.

وقتی گوشت اکسید می شود شروع به قهوه ای شدن می کند. اگرچه این گوشت به طور کلی برای خوردن بی خطر است، اما بسیاری از سوپرمارکت ها، رستوران ها، قصابی ها و سایر موسساتی که گوشت می فروشند در این شرایط آن را نمی پذیرند.

استفاده از اسید اسکوربیک به عنوان یک ماده نگهدارنده، فرآیند اکسیداسیون را کند می کند و باعث می شود که گوشت تازه تر و جذاب تر به نظر برسد.

  تاریخچه توصیه رهبرانقلاب در مورد کلزا چه بوده است؟

تصفیه آب

تصفیه خانه های کلر از منابع آب برای حذف باکتری ها استفاده می کنند. با وجود اینکه یک خنثی کننده موثر باکتری ها است و آب را برای نوشیدن بی خطر می کند، محلول کلر که پس از تصفیه آب تخلیه می شود، می تواند باعث مسمومیت و اختلال در زندگی آبزیان شود. اسید اسکوربیک این یک روش شیمیایی موثر برای خنثی کردن کلر است که به طور فزاینده ای مورد استفاده قرار می گیرد و به همان اندازه مؤثر و ایمن تر از سایر روش های دکلره شیمیایی از طریق استفاده از مواد شیمیایی مبتنی بر گوگرد است.

سلامت و تغذیه

رایج ترین و محبوب ترین استفاده از اسید اسکوربیک از طریق مکمل ها است. این مکمل ها اغلب به شکل پودر یا قرص هستند و برای محافظت از سلول ها، حفظ سلامت پوست و افزایش زمان بهبودی از سرماخوردگی، آنفولانزا و سایر بیماری های مشابه استفاده می شوند. با آگاهی بیشتر مردم از سلامت خود و راه حل های مقرون به صرفه تر، استفاده از مکمل های ویتامین C به طور چشمگیری افزایش یافته است. مکمل های ویتامین C بعد از مولتی ویتامین ها و امگا 3 سومین مکمل محبوب هستند.

image 1655885528 خبر اولیه

1 اطمینان حاصل کنید که اسید اسکوربیک 100٪ خالص است و حاوی هیچ گونه افزودنی غذایی یا مواد دیگری نیست.

وگان ها باید از اسید اسکوربیک 100٪ خالص استفاده کنند، بنابراین مطمئن شوید که پودر از منابع غیر حیوانی است و حاوی هیچ گونه کاتالیزور، ترکیب یا فرآیند دیگری که شامل استفاده از موادی است که برای گیاهخواران مناسب نیست، نباشد. در طول فرآیند تولید استفاده نمی شود.

  تمرینات زمینی، دریایی و هوایی امارات آغاز شده است

2. اسید اسکوربیک معتبر بخرید. با نگاه کردن به منابع مواد تشکیل دهنده آن و جستجوی شرکت هایی که در حال حاضر از فرآیندهای تولید خوب مورد تایید FDA استفاده می کنند، مطمئن شوید که نام تجاری معتبر است.

3. اسکوربیک اسید کارکرده بخرید. همیشه قبل از خرید، برچسب ها، هشدارها و دستورالعمل های استفاده را بخوانید و با فروشنده در مورد درجه غذایی یا صنعتی این محصول صحبت کنید و مطمئن شوید که محصولی که خریداری می کنید برای هدف شما مناسب است.

4. به کیفیت محصول توجه ویژه داشته باشید. برای اطمینان از کیفیت مواد اولیه آن، اسید اسکوربیک را خریداری کنید. این محصول باید در آزمایشگاه های معتبر تست شود.

5. قیمت اسید اسکوربیک مناسب است. برخی از برندهای حرفه ای ممکن است گران باشند، اما به خاطر داشته باشید که قیمت بالاتر لزوما به معنای محصول بهتر نیست. پس به دنبال محصولاتی با قیمت مناسب و شرکت های معتبر باشید. گزینه های زیادی با کیفیت بالا با قیمت های مختلف وجود دارد.

مادر بازرگانی الگاشیمی ما متعهد به ارائه پودر اسید اسکوربیک با کیفیت بالا در حجم مناسب برای عملکرد مورد نظر شما هستیم. ما همچنین تیمی از کارشناسان داریم که به شما کمک می کنند تا سطح اسید اسکوربیک مورد نظر خود را پیدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید