چگونه از خود در برابر تب کریمه کنگو محافظت کنیم؟

این بیماری از طریق کنه و یا از طریق کشتار در خارج از کشتارگاه به انسان منتقل می شود. اگر توسط کنه با کوچکترین گزشی سرایت کند، این خون آلوده از کنه به انسان منتقل می شود. بنابراین کسانی که در دامداری زندگی می کنند و محیطی مستعد ابتلا به این بیماری هستند.

به گزارش ریگانیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که در حیوانات اهلی علائم خاصی ندارد اما می تواند به انسان منتقل شود و گاهی باعث مرگ بیمار شود.

راه های انتقال تب کریمه کنگو:

این بیماری از طریق کنه و یا از طریق کشتار در خارج از کشتارگاه به انسان منتقل می شود. اگر توسط کنه با کوچکترین گزشی سرایت کند، این خون آلوده از کنه به انسان منتقل می شود. بنابراین کسانی که در دامداری زندگی می کنند و محیطی مستعد ابتلا به این بیماری هستند.

راه های پیشگیری از تب کریمه کنگو:

یکی از راه های پیشگیری از شیوع این بیماری، قرار دادن گوشت به مدت 24 ساعت و قسمت های داخلی حیوان به مدت 72 ساعت در فضای سرد فریزر است که عوارض آن خود به خود و در اثر فعل و انفعالات از بین می رود. مصرف کنندگان باید دام و ذبح شرعی را از مراکز مورد نظر خریداری کنند.

راه های انتقال تب کریمه کنگو:

تب کریمه کنگو با تب بالا، سردرد شدید، درد عضلات و استخوان، تهوع، اسهال و استفراغ مشخص می شود.

بیماران با درک خطر جدی آن را با سایر بیماری ها اشتباه می گیرند. خونریزی دهان، لثه، اندام تناسلی و وجود خون در ادرار از بیماری حکایت دارد که متاسفانه پس از اولین علائم در بیمار مشخص می شود.

  ارائه خدمات سیستم ماهیگیری از طریق دستگاه های خودپرداز

مردم از مصرف گوشت گرم خودداری کنند

با توجه به شرایط ایجاد شده در کشور به دلیل شیوع بیماری تب کریمه کنگو در شهرهای مختلف از جمله اصفهان، ایرانشهر و سیستان و بلوچستان، به شهروندان توصیه می شود از مصرف جگر و کلیه گوسفندی به صورت جداگانه خودداری کنند. تمامی فرآورده های گوشتی مربوط به دام باید از کشتارگاه ها و قصابی های دارای مجوز تهیه شود.

دیدگاهتان را بنویسید